Ne demek?

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın kenarı silsile yangının başka alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrolör şeşna aldatmaınması kolaylaşır ve elan çokça hüsran vermesi önlenir.

Yangın kapılarının ivedi bir durumda ammaçlandığı kadar performans göstermesini peylemek için yaraşıklı kurulum, muntazam hizmet ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir müdafaa hattı sağlamlar.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da duvar olur. Bu sayede, yangının yaratması umulur iktisadi etkilerini en aza indirir.

Sırça yangın kapıları yangına dayanıklılığı şeffaflıkla birleştirerek ışığın geçmesine mezuniyet verirken yangına karşı muhafaza katkısızlar. Bu kapılar, faik sıcaklıklara dayanacak ve alevlerin ve tütünın yayılmasını önleyecek şekilde özel olarak kârlenmiş yangına dayanıklı kadeh kullanır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine orantılı olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devir özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı yürekin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan acil boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın Yangın Merdiveni Kapısı sıkı iyiceya kapanmasını esenlamaktır.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dışa dürüst açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara reva şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çdüzenışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları alelumum otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı kabil evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page